• Voor verzending hergebruik ik de verpakkingsmaterialen, dit voor een beter milieu
  • Zoutsteen is weer aangevuld! Kijk snel, via: handpicked items --> zoutsteen
Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Shakira Raïda Klitsée,

Creatief, praktisch, eerlijk, nuchter, gevoelig, recht voor zijn raap, muzikaal, spiritueel, emotioneel, zijn wel wat woorden die mij kunnen omschrijven.

Spiritualiteit is mij met de paplepel ingegoten. Als opgroeiende puber was het voor mij niet meer dan normaal dat mensen met bepaalde vragen naar ons huis kwamen, omdat ze "het licht zagen" (branden, want mijn moeder was een nachtbraker en de deur stond altijd open)

Helemaal niet raar dat ik een spiritueel ontwikkelende moeder had die soms vroeg of ik t erg vond of ze wat dingen mocht proberen. Zoals met tarotkaarten of pendelen. Zij legde mij mijn dromen uit, gaf mij bijpassende edelstenen bij mijn examen (detailhandel), mijn eerste huisje en later bij mijn zwangerschappen.

Zij vertelde over haar ervaringen met mensen die zij op haar beurt altijd met universele liefde mocht helpen. Heel mooi werk en ontzettend dankbaar wat elke ervaring haar weer mocht leren.

Waar komt Raïda vandaan werd mij eens gevraagd: Nou heel simpel: dit is mijn tweede naam en ben vernoemd naar de moeder van mijn opa. Ook mijn opa heeft vroeger sieraden met de hand gemaakt en was erg thuis in de edelstenen, dus ik denk dat het in de familie zit ;)

Ik ben moeder van 2 dochters en een bonus-zoon zoals dit tegenwoordig met een mooi woord heet.

Woon met Wouter, mijn aanstaande (yes, we gaan ook trouwen!) in een rijtjeshuis aan het water.

In Almere waar ik al bijna mijn hele leven woon.

Hebben ondertussen een lekker plekje gecreëerd, waar ik in de zomer van 2020 het meeste doorbracht. (eerste foto)

Na jawel, twee keer een burn-out te hebben gehad (want sommige mensen zijn hardleers) en een andere koers in mijn carrière en privé, begon ik meer dingen te doen waar IK happy van werd.

Met ideeën genoeg begon ik in 2019 zelf met het maken van een armbandje van edelstenen en toen een tas van een oude spijkerbroek en wat batikstof en toen een setje oorbellen erbij, en zo door.

Dit is wat ik alleen nog maar wilde doen, ik vind het fröbelen zo ontspannend en mijn handen gaan als vanzelf en ik merk dat mensen echt mooi vinden wat ik maak.

Alle sieraden zijn uniek, ik maak geen massaproductie!

Zo kwam de vraag ook of ik niet een armbandje had voor bepaalde klachten, fases of gebeurtenissen.

Toen wilde ik meer weten over de edelstenen waar ik mee werk, en begon een studie Edelsteentherapie, en ben sinds juli 2020 gediplomeerd edelsteentherapeut! (tweede foto)

Zo tof en trots ! Dat ik nu ook klaar ben met mijn studie Aromatherapie, Reflexologie en merk dat ik nog niet uitgeleerd ben, dus begon ik in 2020 met de opleiding tot Reiki Master, en ben hiervoor afgelopen augustus geslaagd!

 

Mensen in mijn omgeving vroegen ook of ik mijn sieraden niet wilde verkopen, en of ik misschien een webshop had, en waarom ik nog niet voor mezelf was begonnen?

Vandaar nu mijn creaties en behandelingen op de website!

Ook de optie voor Custom Orders kunnen besproken worden, stuur een berichtje via de homepage en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

En er komt nog meer.....

Dus veel plezier op mijn website!


Meer over mij?

 

  • Dit zijn mijn favoriete boeken die ik heb gelezen en mijn grootste bron van inspiratie zijn voor mijn onderneming
  • Eind februari 2021 geslaagd voor opleiding tot voetreflex therapeut! 
  • Wist je dat mijn verloofde Wouter van de Kamp ook een eigen praktijk heeft? Wil je weten waarin we elkaar versterken?

    Neem eens een kijkje op eigenkoerscoaching.nl

  • Vanaf 13 maart 2021 te boeken: edelsteentherapie en aromatherapie
  • Ik ben nu officieel ook aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en mag mezelf een erkent CAT-therapeut noemen! 

  • Op 12 & 13maart 2022 staat RaïdaCreation weer op de mineralenbeurs in Rijswijk in de broodfabriek, hou t kopje  'beurzen en evenementen' in de gaten voor updates! 
  • Lijkt t je leuk om een sieraden party te geven, nog vóór de feestdagen? Meld je nu aan!