• Voor verzending hergebruik ik de verpakkingsmaterialen, dit voor een beter milieu
  • Gratis ophalen in Almere? Dat kan!
  • Sieraden altijd uniek en handgemaakt
  • Heb jij al wat leuks voor de feestdagen gekocht?
  • Gebruik code BLACKFRIDAY21 voor 20% besteding vanaf €20
Home » RaïdaBlogCreation » Manifest that sh*t!

Manifest that sh*t!

Gepubliceerd op 2 november 2021 om 21:49

Manifest that sh*t!

Om dingen te manifesteren zijn er enkele tips die je kunt gebruiken om dingen die je diep in je hart echt zou willen ook daadwerkelijk aan te trekken!

Om te beginnen is het fijn om goed te weten wat je écht daadwerkelijk wilt. Is het een verlangen wat op een kort of een lang termijn is? Is het meer dan je ooit durfde te dromen of iets kleins? 

Denk aan een baan, geld, relatie, vriendschap, die ene auto die je altijd al wilde of reis die je wilde maken. Alles is mogelijk!

"Alles wat je aandacht geeft, groeit" is een bekende gezegde en dit is niet gelogen, als ik nu zeg denk niet aan je linkerknie, is het woordje 'niet' onbekend in de wereld van de wet van aantrekking.

Dus focus op wat je wel wilt! En niet wat je niet wilt.

Hoe duidelijker je uitspreekt wat je wél wilt, des te duidelijker wordt dit door het universum opgevangen.

En eigenlijk, zonder dat je het in de gaten hebt doe je dit al...

Je straalt het uit in je hele wezen, je denkt eraan en je bent al aan het manifesteren

Deze tips zijn een handreiking en geen 'must' om dit per se op deze manier te doen:

  • Maak een moodbord: Pak een vel papier, wat tijdschriften, foto's of print plaatjes of teksten uit van hoe je t graag zou zien, alles wat hiermee te maken heeft kun je gebruiken, niets is te gek. Denk aan de intentie die je erbij hebt of een gevoel dat het je geeft. Als je alles hebt gevonden en je op je vel papier het een mooie plekje hebt gegeven, hang deze dan op een plek waar je elke dag kijkt! Elke keer als je dit dan ziet, geef je het aandacht en groeit de gedachte hier elke keer weer naartoe, alle beslissingen die je maakt neem je met dit moodbord in je gedachten en werk je hier van dag tot dag naartoe.
  • Schrijf je intenties: Ben je een schrijver, heb je er misschien meer baat bij om wat je écht wil, op te schrijven zoals in een bulletjournal, een schrift of je dagboek. Beschrijf precies tot in detail wat je voor je ziet en hoe je dit wil, en misschien zelfs het stappenplan om dit te bereiken! Op het moment dat je het precies weet, kun je namelijk elke dag kleine babysteps nemen om dit te manifesteren. Met kleine stapjes kom je er namelijk ook!
  • Zeg het hardop: Roep hardop tegen het universum wat je wil, schreeuw het uit, maak tijd vrij om te overzien hoe je het wil en roep het hardop, ga eropuit en doe het buiten, of thuis als er lekker niemand bij is zodat je dit ongeremd kan gaan doen. Voel je vrij en voel die intentie tot in het diepste van je alles!!
  • Wees elke dag dankbaar: Elke avond voor t slapen gaan neem je even een paar minuutjes om even 5 dingen te noteren waar je dankbaar voor bent. Kan iets kleins zijn zoals je kopje thee, die je zo lekker verwarmde die dag, of een vriendelijke lach van een vreemde op straat. Maar natuurlijk ook elk stapje dat je dichterbij je doel bent gekomen.
  • Mediteer en visualiseer: Als je mediteert kun je een affirmatie gebruiken om te manifesteren. Herhaal dit als een mantra in je hoofd, zodat het in een positieve manier tot aantrekking wordt gebracht. Als je vanuit rust en ontspanning werkt, is er ook meer ruimte om je gevoel op zijn loop te laten gaan om de grootse dromen te laten uitkomen.

 

Als je dit na een tijdje dingen herkent die je op een of andere manier gemanifesteerd hebt, kun je zien dat het daadwerkelijk werkt!

Je kan een deel als hebben bereikt, en een deel is nog onderweg.

Als je iets echt heel graag wil, doet het universum zijn best om het op alle mogelijke manieren mogelijk te maken.

 

Wist je dat als het nieuwe maan is, het de beste tijd is om te beginnen met dingen te manifesteren?

Denk maar aan de maan: Als de maan bijvoorbeeld vol is, dan gaat er steeds een stukje maan af tot er geen maan meer is: dit is de tijd van dingen loslaten. En vanaf nieuwe maan komt er steeds een stukje maan bij, en dit is de beste periode om juist dingen aan te trekken! Tot de volle maan er is, en dan weer van voor af aan, dus ga mee met het ritme van de maan en je zult minder weerstand ervaren.


«